Geen categorie

online collegereeks clown 2022

De clown is een theatraal personage, zonder verleden of toekomst. Naïef als een kind en licht als een veertje stoot hij keer op keer zijn hoofd aan de echte wereld. Via zijn tomeloze fantasie schiet hij gaten in het bestaande wereldbeeld.

In vijf donderdag-avonden maak je kennis met de wereld van de clown. We maken een reis door het oneindige land dat YouTube heet. We gaan op zoek naar de basisprincipes van de clownerie en de kunst van de visuele humor.

Het ‘college’ is online via Zoom. De avonden zijn geschikt voor iedereen die van humor houdt. Het zijn actieve avonden waarbij filmpjes worden gecombineerd met analyse, kijk- en doe-opdrachten.

Het college is komen te vervallen.

In 2023 staat het online college weer op het programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *